
סלט אטריות שעועית עם טופוארוחה ב-10 דקות עבודה: מנה צמחונית וטבעונית שקל להכין וכיף גדול לאכול. והבונוס: שובע בלי תחושת כובד![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:1מניחים את האטריות בכלי גדול ויוצקים עליהן מים רותחים עד לכיסוי מלא. לאחר כ-5 דקות מסננים, שוטפים, ובעזרת הידיים או סכין חותכים את האטריות לשניים. 2מקפיצים את הטופו במחבת עם מעט שמן שומשום כ-5 דקות, עד להזהבה. 3מערבבים בכלי את כל מרכיבי הרוטב. 4מערבבים את כל חומרי הסלט בקערה גדולה ויוצקים מעל את הרוטב. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |