אוכל
אוכל
מתכונים טבעוניים

סלט אטריות שעועית עם טופו

ארוחה ב-10 דקות עבודה: מנה צמחונית וטבעונית שקל להכין וכיף גדול לאכול. והבונוס: שובע בלי תחושת כובד

|mako אוכל| פורסם12:04
סלט אטריות שעועית (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.218reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • חבילת אטריות שעועית
  • חבילת טופו, חתוכה לקוביות
  • מעט שמן שומשום
  • סלסילת פטריות שמפיניון
  • 2 ענפי סלרי, חתוכים דק
  • 1 בצל סגול, פרוס דק
  • 10 עגבניות שרי

לרוטב:

  • 3 כפות שמן שומשום
  • 5 כפות רוטב סויה
  • 3 כפות דבש או סילאן
  • מעט מלח (זהירות, הסויה מלוחה)

אופן ההכנה:

1מניחים את האטריות בכלי גדול ויוצקים עליהן מים רותחים עד לכיסוי מלא. לאחר כ-5 דקות מסננים, שוטפים, ובעזרת הידיים או סכין חותכים את האטריות לשניים.

2מקפיצים את הטופו במחבת עם מעט שמן שומשום כ-5 דקות, עד להזהבה.

3מערבבים בכלי את כל מרכיבי הרוטב.

4מערבבים את כל חומרי הסלט בקערה גדולה ויוצקים מעל את הרוטב.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il