
נזיד שעועית ופטריות בקלי קלותהמילה נזיד ישר מכבידה לנו על הנשמה, גורמת לנו לפתוח כפתור אבל לא פחות מזה לפנות אחר צהריים שלם לבישולים. אז לא, לא במקרה הזה: קבלו את הנזיד הצמחוני המקוצר של ברק יחזקאלי, שהוא מהיר, קליל וכיפי ברמות![]() צילום: אפיק גבאי, סטיילינג: דיאנה לינדר |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים מחבת עמוקה או סיר קסרול רחב. 2קוצצים את הבצל, הגזר, שורש הסלרי והארטישוק הירושלמי במעבד מזון או על פומפייה גסה. 3מוסיפים למחבת שמן זית ואת הירקות הקצוצים. 4קוצצים את הפטריות ומוסיפים למחבת. מערבבים וממשיכים לטגן. 5מוסיפים את העגבניות והעגבניות המרוסקות, השום הכתוש והשעועיות. 6מתבלים במלח ופלפל ומכסים. מבשלים על לאיחוד הטעמים (ואם משתמשים בשעועית קפואה - עד שהשעועית מתרככת). ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |