אוכל
אוכל
מתכונים טבעוניים

נזיד שעועית ופטריות בקלי קלות

המילה נזיד ישר מכבידה לנו על הנשמה, גורמת לנו לפתוח כפתור אבל לא פחות מזה לפנות אחר צהריים שלם לבישולים. אז לא, לא במקרה הזה: קבלו את הנזיד הצמחוני המקוצר של ברק יחזקאלי, שהוא מהיר, קליל וכיפי ברמות

|במהירות הברק| פורסם10:35
נזיד שעועיות ופטריות עשיר בטעמים (צילום: אפיק גבאי, סטיילינג: דיאנה לינדר)
צילום: אפיק גבאי, סטיילינג: דיאנה לינדר
Rating:4.315reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • בצל לבן
  • גזר
  • חצי שורש סלרי
  • 2 ארטישוק ירושלמי (לא חובה)
  • שמן זית
  • סלסילה של פטריות פורטובלו ושמפיניון קטנות
  • 3 עגבניות בשלות, קצוצות
  • פחית קטנה (400 גרם) עגבניות מרוסקות
  • 2 שיני שום, כתושות
  • קופסת שימורים של שעועית לבנה (או שעועית מבושלת קפואה)
  • קופסת שימורים של שעועית חומה (כנ"ל)
  • קופסת שימורים של שעועית שחורה (כנ"ל)
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1מחממים מחבת עמוקה או סיר קסרול רחב.

2קוצצים את הבצל, הגזר, שורש הסלרי והארטישוק הירושלמי במעבד מזון או על פומפייה גסה.

3מוסיפים למחבת שמן זית ואת הירקות הקצוצים.

4קוצצים את הפטריות ומוסיפים למחבת. מערבבים וממשיכים לטגן.

5מוסיפים את העגבניות והעגבניות המרוסקות, השום הכתוש והשעועיות.

6מתבלים במלח ופלפל ומכסים. מבשלים על לאיחוד הטעמים (ואם משתמשים בשעועית קפואה - עד שהשעועית מתרככת).

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il