אוכל
אוכל
מתכונים טבעוניים

פלאפל ביתי

יקום הישראלי שלא אוהב פלאפל. אבל את הפאסט פוד הטבעוני הזה לא חייבים לאכול בחוץ, אפשר להכין אותו בבית. קבלו מתכון קליל ומתובל היטב שיגרום לכם לבקש עוד חצי מנה (מעצמכם)

|mako אוכל| פורסם16:39
פלאפל (צילום: WiCo, Istock)
צילום: WiCo, Istock
Rating:4.5417reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 1/2 קילו חומוס יבש (מסוג בלאדי או אורגני) שהושרו במשך 24 שעות במקרר. (מחליפים מים לפחות פעם אחת)
  • 1/4 צרור פטרוזיליה טרייה
  • 1/4 צרור כוסברה טרייה
  • 1 בצל יבש גדול
  • 4 שינים גדולות של שום טרי כתוש
  • 1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק או טחון
  • 1 כף כמון
  • 1 כפית שטוחה בהרט
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • 1 כפית אבקת סודה לשתייה
  • 2 פיתות מושרות במים וסחוטות היטב
  • שמן עמוק לטיגון

אופן ההכנה:

1טוחנים את כל החומרים יחד ויוצרים כדורים מהתערובת.

2מחממים בסיר שמן עמוק. מטגנים את הכדורים עד להשחמה.

3ההגשה: מניחים על מצע טחינה מתובלת ומגישים מיד.

* המתכון באדיבות השפית רעות ארביב מבר תרל"ח

>> לעוד מתכונים טעימים, מטוגנים ופשוטים להכנה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il