אוכל
אוכל
מתכונים טבעוניים

מרק מיסו וירקות

במרק הזה יש רכיבים עם שמות של ארצות רחוקות, ובכל זאת לוקח פחות מחצי שעה להכין אותו. לא סיבה נהדרת לנסות?

|mako אוכל| פורסם07:26
מרק מיסו וירקות (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:3.891reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר פרווה

את המרק הזה אני אוהבת במיוחד, ולכן כל כך שמחתי לגלות שהוא ממש פשוט וקל להכנה.

המצרכים (5 מנות):

  • 1 בצל קצוץ
  • 8 פטריות שמפניון חתוכות לפרוסות
  • 1 גזר חתוך לקוביות
  • 5 כוסות מים (כוס מים שווה ל-240 מ"ל)
  • חתיכה קטנה של אצת קומבו (לא חובה)
  • 5 כפות מיסו לבן
  • כף אצות וואקמה
  • 200 גרם טופו טרי
  • 3 ענפים בצל ירוק קצוץ

אופן ההכנה:

1מטגנים את הבצל והירקות כ-5 דקות, מוסיפים את המים ואצת הקומבו ומביאים לרתיחה.

2מוציאים את אצת הקומבו מהמים וזורקים.

3מבשלים על להבה נמוכה. מוסיפים את המיסו דרך מסננת צפופה. מוסיפים גם את אצות הוואקמה ומבשלים כ-5 דקות נוספות.

4יוצקים את המרק לצלחות הגשה ומוסיפים בכל קערה טופו ובצל ירוק.

המצרכים באדיבות "מזרח ומערב יבוא ושיווק בע"מ"

>> בשבוע שעבר הכנו מרק נקניקיות עם אפונה ופלפלים בצ'ילי מתוק
תגיות:מרקמיסו
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il