אוכל
אוכל
מתכונים טבעוניים

שווארמה טבעונית

בא לכם על שווארמה, אבל עם אפס נקיפות מצפון? הנה התשובה: שווארמה מסייטן בטורטייה מקמח מלא, עם הרבה תבלינים שיסעירו לכם את הפה. פחות מרבע שעה עבודה וזה שלכם

|הבר קיימא| פורסם06:33
שווארמה סייטן. בריא ומהיר (יח``צ: מיטל שפר)
יח``צ: מיטל שפר
Rating:4123reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • טורטייה אחת מקמח מלא
  • 150 גרם סייטן
  • שמן זית לטיגון
  • ½ בצל, מטוגן
  • מעט טחינה
  • בצל סגול, פרוס
  • עגבנייה, פרוסה
  • מעט פטרוזיליה
  • חסה

לתערובת התיבול:

  • ¼ כפית קארי
  • ½ כפית כמון
  • ½ כפית כורכום
  • ½ כפית בהרט
  • ½ כפית פלפל שחור גרוס
  • ½ כפית מלח
  • מעט מים
  • מיץ מלימון אחד

אופן ההכנה:

1מערבבים את כל חומרי תערובת התיבול. חותכים את הסייטן לרצועות ומשרים בתערובת התיבול למשך חצי שעה, כדי שיספוג טעמים.

2מטגנים את רצועות הסייטן בשמן זית כדקה, מוסיפים את הבצל המטוגן ומורידים מהאש.

3פורסים את הטורטייה. מורחים טחינה, מסדרים את הסייטן במרכז, מוסיפים את הירקות ומגלגלים.

4חוצים את הטורטייה במרכז.

5כדי להפוך אותה לקריספית - מורחים על הטורטייה מעט שמן זית ומכניסים ל-5 דקות לתנור שחומם ל-220 מעלות.

>> עוד על סייטן - כאן

המתכון באדיבות הבר קיימא, בר מסעדה טבעוני, המשביר 22, תל אביב.

>> ומה חשבנו על הפיצרייה הטבעונית החדשה?

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il