
שווארמה טבעוניתבא לכם על שווארמה, אבל עם אפס נקיפות מצפון? הנה התשובה: שווארמה מסייטן בטורטייה מקמח מלא, עם הרבה תבלינים שיסעירו לכם את הפה. פחות מרבע שעה עבודה וזה שלכם![]() יח``צ: מיטל שפר |
המצרכים :
לתערובת התיבול:
אופן ההכנה:1מערבבים את כל חומרי תערובת התיבול. חותכים את הסייטן לרצועות ומשרים בתערובת התיבול למשך חצי שעה, כדי שיספוג טעמים. 2מטגנים את רצועות הסייטן בשמן זית כדקה, מוסיפים את הבצל המטוגן ומורידים מהאש. 3פורסים את הטורטייה. מורחים טחינה, מסדרים את הסייטן במרכז, מוסיפים את הירקות ומגלגלים. 4חוצים את הטורטייה במרכז. 5כדי להפוך אותה לקריספית - מורחים על הטורטייה מעט שמן זית ומכניסים ל-5 דקות לתנור שחומם ל-220 מעלות. המתכון באדיבות הבר קיימא, בר מסעדה טבעוני, המשביר 22, תל אביב. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |