
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור לחום של 200 מעלות. 2מפרידים את הכרובית לפרחים יחסית גדולים. 3מניחים את הפרחים על תבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה ומזליפים עליהם את שמן הזית. 4אופים מתחת לגריל העליון כ-25 דקות (אפשר גם חצי שעה), עד שקצוות הכרובית משחימים מעט, ומזלג ננעץ בקלות בכרובית. 5בזמן שהכרובית בתנור, מערבבים היטב את שאר המרכיבים. 6מוציאים מהתנור, יוצקים את הרוטב על הכרובית ומגישים. * דרך נוספת להכין את הכרובית היא לפרוס אותה ל"סטייקים": קוטמים כחצי ס"מ (בלבד) מהחלק התחתון והעצי של הכרובית. פורסים אותה לפרוסות (כולל הגזע) ברוחב של כ-2 ס"מ וממשיכים כרגיל בהוראות ההכנה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |