אוכל
אוכל
מתכונים טבעוניים

סלט בורגול פינוקים

סלט בורגול עשיר, משביע ומזין אך לא מכביד. מהיר להכנה עם המון תוספות מפנקות

|mako אוכל| פורסם22:15
סלט בורגול פינוקים (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:470reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (2 מנות):

  • חצי כוס בורגול, לא מבושל
  • קישוא
  • תרסיס שמן
  • אפרסק, עדיף כתום
  • בצל סגול קטן
  • פלפל אדום
  • חצי כוס אגוזי מלך
  • 2 כפות חמוציות
  • 2 כפות עלי נענע, קצוצים
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1משרים את הבורגול כ-10 דקות במים רותחים בקערה מכוסה, וטועמים לוודא שהתרכך מספיק.

2מסננים את הבורגול היטב, שוטפים במים קרים ומניחים במקרר עד שהוא מצטנן לחלוטין.

3בינתיים חותכים את הקישוא לקוביות, ומטגנים במחבת טפלון עם תרסיס שמן רק עד צריבה קלה.

4חותכים את האפרסק, הבצל הסגול והפלפל האדום לקוביות קטנות.

5כאשר הקישואים והבורגול התקררו מערבבים את כל מרכיבי הסלט.

6מוסיפים שמן, מלח ופלפל ומערבבים. מגישים מיד.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

נטע בירן היא התזונאית של רשתהולמס פלייס

>> כל המתכונים לראש השנה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il