
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1משרים את הבורגול כ-10 דקות במים רותחים בקערה מכוסה, וטועמים לוודא שהתרכך מספיק. 2מסננים את הבורגול היטב, שוטפים במים קרים ומניחים במקרר עד שהוא מצטנן לחלוטין. 3בינתיים חותכים את הקישוא לקוביות, ומטגנים במחבת טפלון עם תרסיס שמן רק עד צריבה קלה. 4חותכים את האפרסק, הבצל הסגול והפלפל האדום לקוביות קטנות. 5כאשר הקישואים והבורגול התקררו מערבבים את כל מרכיבי הסלט. 6מוסיפים שמן, מלח ופלפל ומערבבים. מגישים מיד. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! נטע בירן היא התזונאית של רשתהולמס פלייס ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |