אוכל
אוכל
מתכונים טבעוניים

דלעת צלויה בתבלינים מרוקאיים

הדלעות הכתומות שממלאות את השווקים רומזות לנו שהסתיו מתקרב. זה הזמן להכין מהן מטעמים כמו מנת הצד (או העיקרית הצמחונית) הזאת, שנצלית בתנור עם פירות יבשים ורכז רימונים

|"המטבח הצמחוני", על השולחן| פורסם09:31
דלעת צלויה בתבלינים מרוקאיים ופירות מיובשים (צילום: דן לב, על השולחן)
צילום: דן לב, על השולחן
Rating:4.786reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 700 גרם דלעת חתוכה לקוביות
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי
  • 1 כף תבלין ראס אל חנות
  • מעט שמן זית
  • 100 גרם תערובת של פירות מיובשים ואגוזים
  • רבע כוס רכז רימונים

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-200 מעלות.

2מתבלים קוביות דלעת במלח, פלפל וראס אל-חנות ומזלפים שמן. צולים 15 דקות לריכוך.

3במקביל מבשלים פירות מיובשים ואגוזים בתרכיז רימונים רק עד שמתחיל לבעבע.

4יוצקים את הפירות עם התרכיז על הדלעת, מערבבים וצולים עוד 5 דקות.

5מגישים עם קוסקוס.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> כל המתכונים לראש השנה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il