
מרק פטריות עשיר עם בצל, תימין וקשיומרק מעולה, עם כל סוגי הטוב שאפשר לדמיין וטעם עשיר ומפנק![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מטגנים בסיר בינוני את הבצל בשמן הקוקוס 15 דקות על אש בינונית. מוסיפים מעט מים, שהבצלים לא יידבקו. 2מוסיפים את השום והפטריות ומבשלים עוד 10-15 דקות. מוציאים כוס מהתערובת ושומרים בצד. 3ממליחים את הפטריות והבצל שבסיר ומוסיפים את התבלינים והמים. 4מערבבים את קמח האורז עם 1/4 כוס מים ומוסיפים למרק. מחממים על אש נמוכה 15 דקות ומסירים מהאש. מוציאים את עלי הדפנה וגרגרי הפלפל האנגלי. 5טוחנים במעבד מזון את הקשיו עם הפטריות והבצל ששמרנו בצד וכוס מים, עד לקבלת מרקם סמיך ואחיד. 6מוסיפים את תערובת הקשיו למרק ומערבבים. 7מוסיפים את המיסו וטועמים. מוסיפים תבלינים לפי הצורך, אבל לא מחממים שוב (אם מחממים – נמנעים מלהגיע לרתיחה). מגישים חם. * המתכון באדיבותברפוד- המרכז לחיים בריאים, חובבי ציון 52, תל אביב, טלפון: 077-9009999 הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |