אוכל
אוכל
מתכונים טבעוניים

מרק תירס

מרק תירס מתקתק שמתאים לילדים, עם עקיצת ג'ינג'ר מפתיעה (שאפשר לוותר עליה אם הילדים בררניים מדי)

|ifeel| פורסם20:12
מרק תירס (צילום: אסתי רותם, ifeel)
צילום: אסתי רותם, ifeel
Rating:4.346reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (10 מנות):

  • 2 בצלים, קצוצים
  • 2 כפות שמן קנולה
  • 1/2 כפית שורש ג'ינג'ר טרי, מגורר
  • 4 כוסות גרגירי תירס קפואים או טריים
  • 5 כוסות מים
  • 3 ענפי סלרי (עם העלים)
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1מאדים את הבצלים בשמן בסיר עד שהם שקופים. מוסיפים את שורש הג'ינג'ר ומאדים עוד דקה.

2מוסיפים את גרגירי התירס, המים והסלרי, מרתיחים, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 20 דקות.

3מוציאים כוס אחת מתוכן המרק ללא נוזלים ושומרים בצד.

4מתבלים במלח ובפלפל. מרסקים את המרק בבלנדר מוט או במעבד מזון למחית סמיכה בעלת מרקם גס.

5מחזירים לסיר את הכוס שנשמרה בצד, מערבבים ומתקנים תיבול.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il