
המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1מאדים את הבצלים בשמן בסיר עד שהם שקופים. מוסיפים את שורש הג'ינג'ר ומאדים עוד דקה. 2מוסיפים את גרגירי התירס, המים והסלרי, מרתיחים, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 20 דקות. 3מוציאים כוס אחת מתוכן המרק ללא נוזלים ושומרים בצד. 4מתבלים במלח ובפלפל. מרסקים את המרק בבלנדר מוט או במעבד מזון למחית סמיכה בעלת מרקם גס. 5מחזירים לסיר את הכוס שנשמרה בצד, מערבבים ומתקנים תיבול. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |