אוכל
אוכל
מתכונים טבעוניים

סלט מנגולד

סלט חם בריא וטעים, עם עלי מנגולד טריים והמון טעמים, ישר מהמטבח של השף אבי לוי, מסעדת המוציא

|מסעדת המוציא| פורסם13:29
סלט מנגולד (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:4.7402reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 1 חבילה עלי מנגולד (כחצי ק"ג)
  • שמן זית
  • 1 כף שום כתוש
  • חצי כף כמון
  • חצי כף פפריקה מתוקה
  • 1 כפית שאטה גרוס
  • מלח ים אטלנטי
  • כרבע כוס מיץ לימון סחוט טרי

אופן ההכנה:

1מחממים את השמן במחבת רחבה. מטגנים את השום הכתוש עד לקבלת צבע זהוב.

2מוסיפים לשמן את הכמון, הפפריקה, השאטה ומלח הים.

>> כל המתכונים לראש השנה

3חותכים את המנגולד לרצועות דקות.

4מבשלים את המנגולד בסיר עם מים רותחים כ-5 דקות, ומסננים.

5מוסיפים את המנגולד למחבת עם השמן והתבלינים.

6מטגנים למשך 5 דקות נוספות על להבה בינונית.

7מוסיפים את הלימון, מערבבים ומגישים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il