אוכל
אוכל
מתכונים טבעוניים

אטריות עם פטריות מוקפצות

שמים את האטריות במים רותחים, מקפיצים בינתיים פטריות על האש, מערבבים - ויאללה לשולחן. מנה צמחונית, טבעונית, קלילה וטעימה

|mako אוכל| פורסם07:52
אטריות אודון ומלא פטריות (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.552reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

עלות: כ-40 שקלים.

המצרכים (4 מנות):

  • 300 גרם אטריות אודון
  • 3 חבילות פטריות שמפיניון חתוכות גס
  • 3-4 שיני שום חתוכות לפרוסות
  • 3 כפות שמן שומשום טהור
  • 3 כפות רוטב סויה
  • חופן כוסברה

אופן ההכנה:

1בסיר עם מים רותחים מבשלים את האטריות עד שהן רכות, אבל לא רכות מדי (8-10 דקות).

2במקביל מקפיצים את הפטריות עם מעט שמן רגיל כ-5 דקות ומסננים.

3באותה מחבת גדולה, עם 2 כפות של שמן שומשום, מטגנים את שיני השום. מחזירים את הפטריות, מוסיפים את הסויה ומערבבים. מוסיפים את האטריות, מערבבים ומוסיפים עוד כף שמן שומשום. טועמים ומוסיפים מלח לפי הצורך.

4בהגשה מוסיפים את הכוסברה מעל.

המצרכים באדיבות "מזרח ומערב יבוא ושיווק בע"מ"

>> בשבוע שעבר הכנו פירה ונקניקיות, כמו פעם
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il