
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים בסיר בינוני שמן זית. מטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב. מוסיפים את הגזר ומערבבים קלות עד שהוא מתרכך. 2מוסיפים את חתיכות גבעולי הסלרי ומטגנים עד שהם מתרככים. מוסיפים שום, מערבבים וממשיכים לטגן דקות מספר. 3מוסיפים את העדשים, מוסיפים תבלינים ולימון ומערבבים היטב. מוסיפים מים שיכסו את התכולה ועוד שתי כוסות. מרתיחים, מורידים את האש לעוצמה בינונית ומבשלים כ-50 דקות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |