מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מתכונים טבעוניים

הטיפ של החיים לסלט זיתים ב-10 דקות

לפני שאתם מרימים גבה תבטיחו לנו שתיתנו הזדמנות - סלט הזיתים הפריכים הזה הוא שדרוג נפלא לכריכים, סלטים, פסטות וגם סתם צנימים עם קוטג' או חמאה. וכן, מכינים אותו בטוסטר

|mako אוכל| פורסם07:00
סלט זיתים בטוסטר (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
צילום: יעל קצב, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעשר דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • פחית שימורים של זיתים מגולענים
  • 2 כפות שמן זית +4-5 כפות לצנצנת
  • חצי כוס חומץ בן יין לבן
  • מלח
  • פלפל שחור
  • צ'ילי יבש
  • אבקת שום
  • מעט כמון

אופן ההכנה:

1מסננים את הזיתים.

2מערבבים את הזיתים עם 2 כפות שמן זית ומסדרים על נייר אפייה בטוסטר לחיץ.

3סוגרים את המכסה וצורבים את הזיתים 3-4 דקות, עד שהם זהובים ופריכים.

4מעבירים את הזיתים לקערה ומוסיפים חומץ לבן, 4-5 כפות שמן זית, מלח, פלפל שחור, צ'ילי יבש, שום ומעט כמון. מערבבים לאיחוד.

5מעבירים לצנצנת ומאחסנים במקרר. אם הנוזלים ששמתם לא מכסים את הזיתים - מוסיפים מעט שמן זית וחומץ עד לכיסוי מלא.

ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצבלעוד מתכונים מעולים

או באינסטגרם המהמם שלה

סלט זיתים של יעל קצבסלט זיתים של יעל קצב|צילום: יעל קצב, mako אוכלסלט זיתיםסלט זיתים|צילום: יעל קצב, mako אוכל

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il