אוכל
אוכל
מתכונים טבעוניים

הטיפ של החיים לסלט זיתים ב-10 דקות

לפני שאתם מרימים גבה תבטיחו לנו שתיתנו הזדמנות - סלט הזיתים הפריכים הזה הוא שדרוג נפלא לכריכים, סלטים, פסטות וגם סתם צנימים עם קוטג' או חמאה. וכן, מכינים אותו בטוסטר

|mako אוכל| פורסם07:00
סלט זיתים בטוסטר (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
צילום: יעל קצב, mako אוכל
Rating:4.822reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעשר דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • פחית שימורים של זיתים מגולענים
  • 2 כפות שמן זית +4-5 כפות לצנצנת
  • חצי כוס חומץ בן יין לבן
  • מלח
  • פלפל שחור
  • צ'ילי יבש
  • אבקת שום
  • מעט כמון

אופן ההכנה:

1מסננים את הזיתים.

2מערבבים את הזיתים עם 2 כפות שמן זית ומסדרים על נייר אפייה בטוסטר לחיץ.

3סוגרים את המכסה וצורבים את הזיתים 3-4 דקות, עד שהם זהובים ופריכים.

4מעבירים את הזיתים לקערה ומוסיפים חומץ לבן, 4-5 כפות שמן זית, מלח, פלפל שחור, צ'ילי יבש, שום ומעט כמון. מערבבים לאיחוד.

5מעבירים לצנצנת ומאחסנים במקרר. אם הנוזלים ששמתם לא מכסים את הזיתים - מוסיפים מעט שמן זית וחומץ עד לכיסוי מלא.

ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצבלעוד מתכונים מעולים

או באינסטגרם המהמם שלה

סלט זיתים של יעל קצבסלט זיתים של יעל קצב|צילום: יעל קצב, mako אוכלסלט זיתיםסלט זיתים|צילום: יעל קצב, mako אוכל

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il