אוכל
אוכל
מתכונים טבעוניים

פסטה פירורי לחם מהירה והכי טעימה בעולם

יש מנות של עשרות מרכיבים שאנחנו מורידים בפניהן את הכובע - אבל החוכמה האמיתית היא להצליח לכבוש פסגות עם 5 מרכיבים בלבד, והכנה של כמה דקות. כאן במדור תקבלו בדיוק את זה - המתכונים הכי טובים ב-5 מרכיבים

|mako אוכל| פורסם07:21
פסטה פירורי לחם מהירה (צילום: גיל גוטקין, mako אוכל)
צילום: גיל גוטקין, mako אוכל
Rating:4.5238reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 1 חבילת פסטה ארוכה (ספגטי, פטוצ'יני)
  • 5 שיני שום
  • 3 ענפי תימין
  • חצי כוס שמן זית
  • חצי כוס פירורי לחם
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על האריזה.

מתכונים לראש השנה

2בזמן שהפסטה מתבשלת קוצצים את שיני השום דק ומפרידים את העלים מענפי התימין.

3מחממים את שמן הזית במחבת ומטגנים את השום הקצוץ כדקה. נזהרים שלא יישרף. מוסיפים את עלי התימין ופירורי הלחם ומטגנים 2-3 דקות, עד שפירורי הלחם מזהיבים מעט. מוסיפים מעט מלח ופלפל ומכבים את האש.

4מסננים את הפסטה המבושלת, מערבבים עם תערובת פירורי הלחם ומגישים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il