
פסטה פירורי לחם מהירה והכי טעימה בעולםיש מנות של עשרות מרכיבים שאנחנו מורידים בפניהן את הכובע - אבל החוכמה האמיתית היא להצליח לכבוש פסגות עם 5 מרכיבים בלבד, והכנה של כמה דקות. כאן במדור תקבלו בדיוק את זה - המתכונים הכי טובים ב-5 מרכיביםגיל גוטקין|mako אוכל| פורסם14/08/1807:21 ![]() צילום: גיל גוטקין, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על האריזה. 2בזמן שהפסטה מתבשלת קוצצים את שיני השום דק ומפרידים את העלים מענפי התימין. 3מחממים את שמן הזית במחבת ומטגנים את השום הקצוץ כדקה. נזהרים שלא יישרף. מוסיפים את עלי התימין ופירורי הלחם ומטגנים 2-3 דקות, עד שפירורי הלחם מזהיבים מעט. מוסיפים מעט מלח ופלפל ומכבים את האש. 4מסננים את הפסטה המבושלת, מערבבים עם תערובת פירורי הלחם ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |