אוכל
אוכל
מתכונים טבעוניים

קישואים ממולאים צמחוניים

ממולאים צמחוניים וטבעוניים עם קינואה ואורז ברוטב עגבניות מעלף. נסו אותם, ולא תאמינו כמה שהבשר לא חסר

|Thevlog: ספר המתכונים של נטלי הולדינג| פורסם12:45
זוקיני/קישוא ממולא טבעוני (צילום: נטלי הולדינג, Thevlog: ספר המתכונים של נטלי הולדינג)
צילום: נטלי הולדינג, Thevlog: ספר המתכונים של נטלי הולדינג
Rating:4.5117reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 3 כפות שמן זית כתית מעולה
  • בצל גדול, מגורר
  • 5 שיני שום, קצוצות
  • 4 קישואים (או זוקיני)
  • 2 עגבניות בינוניות, מגוררות או קצוצות דק
  • כף שטוחה פפריקה
  • 3 כפות רסק עגבניות
  • קורט מלח
  • קורט פלפל שחור או פלפל אנגלי
  • חצי כפית שטוחה קינמון טחון
  • 5 עלי דפנה, יבשים או טריים

למילוי:

  • 5 כפות שטוחות קינואה (55 גרם)
  • חצי כוס אורז בסמטי מובחר (100 גרם)
  • חצי בצל גדול, מגורר
  • שן שום, קצוצה
  • כפית שמן זית
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור או פלפל אנגלי
  • חצי כפית שטוחה כורכום טחון
  • חצי כפית שטוחה קינמון טחון
  • כפית טרגון מיובש
  • חצי כפית צ'ילי יבש גרוס
  • צרור קטן של אורגנו טרי, קצוץ
  • חצי כפית אבקת מרק ירקות
  • 4 כפות מים (40 מ”ל)
  • צרור כוסברה, קצוץ (אופציונלי)

אופן ההכנה:

1מטגנים את הבצל והשום בסיר עם שמן זית. במקביל, מקלפים ומרוקנים את תכולת הקישואים ושמים בצד.

2מוסיפים מעט מים רותחים לסיר, כדי שהבצל והשום יוסיפו להתבשל ולא יישרפו.

3מערבבים את כל חומרי המילוי יחד, וממלאים את הקישואים.

4ממשיכים עם הרוטב: מוסיפים לסיר את העגבניות ואת כל שאר המרכיבים, ומביאים לרתיחה.

5כשהרוטב רותח מכניסים את הקישואים הממולאים, ומוסיפים מים עד כיסוי כמעט מלא של הקישואים.

6מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומנמיכים את הלהבה לקטנה. מבשלים שעה וחצי עד שעתיים.

>> עוד מתכונים צמחוניים

>> עוד מתכונים טבעוניים

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

בקרו בבלוג של נטלי -The Vlog

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il