
קישואים ממולאים צמחונייםממולאים צמחוניים וטבעוניים עם קינואה ואורז ברוטב עגבניות מעלף. נסו אותם, ולא תאמינו כמה שהבשר לא חסר![]() צילום: נטלי הולדינג, Thevlog: ספר המתכונים של נטלי הולדינג |
המצרכים (4 מנות):
למילוי:
אופן ההכנה:1מטגנים את הבצל והשום בסיר עם שמן זית. במקביל, מקלפים ומרוקנים את תכולת הקישואים ושמים בצד. 2מוסיפים מעט מים רותחים לסיר, כדי שהבצל והשום יוסיפו להתבשל ולא יישרפו. 3מערבבים את כל חומרי המילוי יחד, וממלאים את הקישואים. 4ממשיכים עם הרוטב: מוסיפים לסיר את העגבניות ואת כל שאר המרכיבים, ומביאים לרתיחה. 5כשהרוטב רותח מכניסים את הקישואים הממולאים, ומוסיפים מים עד כיסוי כמעט מלא של הקישואים. 6מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומנמיכים את הלהבה לקטנה. מבשלים שעה וחצי עד שעתיים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! בקרו בבלוג של נטלי -The Vlog ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |