
המצרכים (6 מנות):
למילוי:
אופן ההכנה:1שמים בקערת מיקסר את כל המרכיבים מהמייפל עד התמציות (כולל), וטורפים עם מטרפה עד לקבלת מרקם מעט סמיך (שימו לב לא לטרוף יותר מדי). 2מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומערבבים בכף עץ עד שהתערובת הופכת לאחידה. מכניסים את התערובת לחצי שעה במקרר. 3מחממים תנור ל-160 מעלות.4יוצרים כ-12 כדורים ומניחים בתבנית אפייה על נייר אפייה במרווחים גדולים (כ-7 ס"מ מכל כיוון). 5אופים את העוגיות כ-11 דקות. מוציאים ומניחים בצד לצינון. 6מכינים את המילוי: ממיסים את השוקולד על בן מארי ומורידים מהאש. מוסיפים את שמן הקוקוס ומערבבים. מוסיפים את קרם הקוקוס ומערבבים שוב עד לקבלת תערובת אחידה. ממלאים את העוגיות. * העוגיות טובות לאכילה עד 3 ימים לאחר הכנתן אם נשמרו בקופסה אטומה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |