אוכל
אוכל
מתכונים טבעוניים

עוגיות שוקולד אווריריות במילוי שוקולד

כל מתכון שכולל את המילה אוורירי עושה לנו טוב, בטח אם מדובר בעוגיות שוקולד ממולאות בשוקולד. לא מספיק לכם? אז בנוסף לכל המתכון הבא הוא גם טבעוני, כך שתוכלו לפנק איתו ממש את כולם

|mako אוכל| פורסם07:20
עוגיות שוקולד אווריריות במילוי שוקולד (צילום: שרית גופן, mako אוכל)
צילום: שרית גופן, mako אוכל
Rating:3.9145reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (6 מנות):

  • שליש כוס מייפל
  • רבע כוס סוכר
  • רבע כוס שמן קוקוס, מומס אך לא חם
  • 3 כפות מחית תפוחי עץ טבעית
  • רבע כוס חלב טבעוני (עדיף שקדים או אגוזים)
  • 1 כף עמילן טפיוקה
  • 1 וחצי כפות נס קפה מגורען
  • חצי כפית תמצית וניל
  • חצי כפית תמצית שקדים
  • שלושת רבעי כוס קמח
  • חצי כוס קמח מלא
  • רבע כוס קקאו
  • כף סודה לשתייה
  • חצי כפית מלח

למילוי:

  • 200 גרם שוקולד טבעוני
  • 100 גרם קרם קוקוס קר
  • 20 גרם שמן קוקוס קר

אופן ההכנה:

1שמים בקערת מיקסר את כל המרכיבים מהמייפל עד התמציות (כולל), וטורפים עם מטרפה עד לקבלת מרקם מעט סמיך (שימו לב לא לטרוף יותר מדי).

2מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומערבבים בכף עץ עד שהתערובת הופכת לאחידה. מכניסים את התערובת לחצי שעה במקרר.

3מחממים תנור ל-160 מעלות.

4יוצרים כ-12 כדורים ומניחים בתבנית אפייה על נייר אפייה במרווחים גדולים (כ-7 ס"מ מכל כיוון).

5אופים את העוגיות כ-11 דקות. מוציאים ומניחים בצד לצינון.

6מכינים את המילוי: ממיסים את השוקולד על בן מארי ומורידים מהאש. מוסיפים את שמן הקוקוס ומערבבים. מוסיפים את קרם הקוקוס ומערבבים שוב עד לקבלת תערובת אחידה. ממלאים את העוגיות.

* העוגיות טובות לאכילה עד 3 ימים לאחר הכנתן אם נשמרו בקופסה אטומה.

>> עוד המון מאפים נהדרים מחכים לכם בבייקרי שלנו

>> לאתר הבית של SEEDS

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il