אוכל
אוכל
מתכונים טבעוניים

סורבה ליים ונענע

גלידה ביתית בטעם ליים עם נענע טרייה

|מאסטר שף| פורסם22:57
סורבה לימונענע (תמונת AVI: mako)
Rating:4.949reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (6 מנות):

  • 100 מ"ל מים
  • 150 גרם סוכר
  • קילו ליים
  • חופן עלי נענע טריים

אופן ההכנה:

1מרתיחים את המים עם הסוכר על אש נמוכה כ-5 דקות.

2סוחטים את הליים. את המיץ המתקבל טוחנים בבלנדר עם עלי הנענע בלבד (ללא הגבעולים).

3מוסיפים את סירופ הסוכר למיץ הליים באופן הדרגתי, עד שמגיעים לרמת המתיקות הרצויה.

4מעבירים למכונת גלידה ומכינים לפי הוראות המכונה. שומרים במקפיא עד להגשה.

* אם אין מכונת גלידה, ניתן להכין באופן הבא: שופכים את התערובת לקערה ומקפיאים. כל שעה יש לערבב את התערובת בעזרת מזלג עד להקפאה מלאה. ככל שמערבבים יותר כך המרקם יהיה יותר חלק ואחיד.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il