
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מרתיחים את המים עם הסוכר על אש נמוכה כ-5 דקות. 2סוחטים את הליים. את המיץ המתקבל טוחנים בבלנדר עם עלי הנענע בלבד (ללא הגבעולים). 3מוסיפים את סירופ הסוכר למיץ הליים באופן הדרגתי, עד שמגיעים לרמת המתיקות הרצויה. 4מעבירים למכונת גלידה ומכינים לפי הוראות המכונה. שומרים במקפיא עד להגשה. * אם אין מכונת גלידה, ניתן להכין באופן הבא: שופכים את התערובת לקערה ומקפיאים. כל שעה יש לערבב את התערובת בעזרת מזלג עד להקפאה מלאה. ככל שמערבבים יותר כך המרקם יהיה יותר חלק ואחיד. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |