אוכל
אוכל
מתכונים טבעוניים

עוגת תפוזים ופרג

אנחנו מניחים שגם אתכם יפקדו במהלך החג אורחים טבעונים, בהנחה שאתם לא טבעונים בעצמכם (שמתם לב שכולם טבעונים פתאום?). אז דאגנו לכם לעוגה חגיגית וטבעונית, באדיבות הדס רפאלי והפרויקט הטבעוני המקסים שלה

|ספר הקינוחים הטבעוני| פורסם13:12
עוגת תפוזים ופרג ביתית (צילום: Shay Dashevski Studio)
צילום: Shay Dashevski Studio
Rating:4.944reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

ספר הקינוחים הטבעוני הראשון בעברית יוצא לדרך, והדס רפאלי מזמינה אתכם להיות חלק מהמסע להוצאת הספר. רפאלי היא הקונדיטורית והבעלים של הבייק בייקרי, קונדיטוריה טבעונית בתל אביב. היא אופה כבר 19 שנים, טבעונית 14 שנים ואופה עוגות לקהל הטבעוני כבר ארבע שנים - בהתחלה מביתה, ועכשיו מהקונדיטוריה החדשה שלה. לטובת הוצאת הספר פתחה רפאלי עמוד מיוחד באתר גיוס ההמונים הדסטארט, ואתם מוזמניםלתמוך בפרויקט.

המצרכים :

לתבנית עגולה 24:

  • 2 ורבע כוסות קמח
  • כוס ורבע כוס סוכר
  • רבע כוס פרג טחון
  • 2 כפיות סודה לשתייה
  • כוס מיץ מתפוזים סחוטים
  • חצי כוס חלב סויה, או שקדים או אורז
  • חצי כוס שמן חמניות

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2מערבבים היטב בקערה את הקמח, הסוכר, הפרג והסודה לשתייה.

3מוסיפים את מיץ התפוזים והחלב, ומערבבים עד שאין גושים בכלל והתערובת חלקה ואחידה.

4מוסיפים את שמן החמניות ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.

5מעבירים לתבנית משומנת, ואופים כ-45 דקות או עד להזהבה (ניתן לבדוק את מרכז העוגה עם קיסם).

>> והנה עוד מלא מתכונים לראש השנה

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il