
חביתת חומוס טבעוניתמה הקשר בין חביתה רגילה לחביתה טבעונית? כלום בערך, רק המחבת. ובכל זאת, אנחנו מאלה שמאמינים שגם אוכלי כל צריכים, לפחות פעם אחת בחיים, לתת צ'אנס לחביתת חומוס כמו שצריך. הנה, המתכון של בנדיקט יעזור עם זה|בנדיקט| פורסם27/11/1707:36 ![]() צילום: נמרוד סונדרס, יחסי ציבור |
המצרכים (4 מנות):לבלילת קמח החומוס:
לחביתה:
אופן ההכנה:1מכינים את בלילת החומוס: מערבבים בקערה את החלב, המים והשמן. בקערה נוספת מערבבים את קמח החומוס והמלח. מוזגים את תערובת הנוזלים לתערובת קמח החומוס תוך כדי טריפה. ממשיכים לטרוף עד שמתקבלת בלילה אחידה ללא גושים. 2מרססים מחבת טפלון (26 ס"מ) בספריי שמן ומחממים מעל להבה בינונית. 3מוסיפים את הבצל המטוגן למחבת, מניחים לו להתחמם מעט ומפזרים אותו באחידות. 4מוסיפים בלילת חומוס ומשטחים במחבת. 5מפזרים באחידות את התירס, העגבניות ועשבי התיבול, וממשיכים לבשל על אש נמוכה-בינונית, עד שהחלק העליון מתייבש כמעט לגמרי (אין צורך לכסות את המחבת). 6הופכים, וממשיכים לבשל עד לעשייה מוחלטת. 7הופכים את החביתה שוב, ומחליקים לצלחת כשהתוספות כלפי מעלה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |