המצרכים (6 מנות):לעדשים:
לאורז:
אופן ההכנה:1 שוטפים היטב את העדשים.
2 מנחים בסיר, מכסים במים ומביאים לרתיחה.
3 מנמיכים את האש ומוסיפים את הירקות והתבלינים. מבשלים 50-60 דקות עד שהעדשים רכות.
4 בזמן שהעדשים מתבשלות, מחממים כף שמן בסיר קטן ומטגנים את זרעי החרדל עד שנשמעם קולות פצפוץ.
5 מוסיפים את הבצל והשום עד שהבצל שקוף.
6 מוסיפים את האורז, הפפריקה והמלח ומערבבים היטב.
7 מוסיפים את המים, מרתיחים, מנמיכים ומכסים. מבשלים מכוסה 10 דקות (מדי פעם לבדוק שלא חסרים נוזלים).
8 כאשר שני התבשילים מוכנים יש לערבב אותם בעודם חמים.
* כל מנה כוללת 160 קק"ל.
* נועה דורון-פנוש היא דיאטנית ברשת סטודיו C סניף דיזנגוף
הכנה: אורה רוטנברג, שף הבית של סטודיו C
>> בשבוע שעבר הכנו מיני פשטידות כתומות
הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |