
קוביות אורז צלויות עם סשימיאם אתם בעניין של ארוחת ערב קלילה ומהירה, כזאת שמתקתקים צ'יק צ'ק ומרגישים כמו במסעדה אסייתית - הגעתם למקום הנכון
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מכינים סיר קטן של אורז עגול לפי הוראות יצרן. מערבבים עם השומשום השחור. 2 יוצרים ריבועים של אורז וקולים אותם מכל הכיוונים במחבת חמה מאוד עם מעט שמן שומשום עד להזהבה. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון 3 מניחים מעל כל ריבוע נתח יפה של דג טרי (חשוב שיהיה טרי מאוד). 4 מקשטים בטבעות צ'ילי חריף ומגישים עם רוטב סויה בצד.
|