
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מערבבים את קוביות הבטטה עם שמן זית, מלח ופלפל. אופים בחום של 180 מעלות כ-20 דקות, עד לריכוך והזהבה. 2 מחממים שמן קנולה בסיר ומטגנים את האטריות, הבצל והגזר. 3 מוסיפים את תערובת הצנוברים, השקדים, החמוציות והצימוקים ומטגנים עוד דקה תוך כדי ערבוב. 4 מוסיפים את האורז ומטגנים דקה נוספת תוך כדי ערבוב. 5 מתבלים, מוסיפים את המים הרותחים ומביאים לרתיחה חוזרת. מעבירים לאש קטנה, מכסים את הסיר ומבשלים כ-20 דקות, עד שהאורז מוכן. 6 מוסיפים את האפונה ומערבבים. מוסיפים את קוביות הבטטה ומגישים. המתכון באדיבות מעדניות טנא. סשה ארגוב 23, רעננה | גשר העץ 3, א.ת עמק חפר. להזמנות
|