
פירות יבשים מקורמלים (טנזיה)מנה מרוקאית קלאסית, מתקתקה ופריכה, שכדאי להגיש עם קוסקוס![]() צילום: נועם דוד, סוגת |
המצרכים :
אופן ההכנה:1חותכים את כל פירות היבשים לרצועות בעובי של 2-3 ס"מ. 2מקלפים וחותכים את הבצל לרצועות דקות. 3מטגנים את הבצל עד הזהבה. 4מוסיפים את הפירות היבשים, הסילאן, הפלפל השחור הגרוס והקינמון ומערבבים. 5מוסיפים 1/4 כוס מים, מנמיכים את האש ומצמצמים את הרוטב. 6מקפיצים את אגוזי המלך וכשהרוטב כמעט מוכן מוסיפים אותם אליו. 7מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות על האריזה, ומגישים ביחד. * המלצה: ניתן להוסיף בזמן ההגשה שקדים ו\או פיסטוקים. המתכון באדיבות סמדי בומבה לסוגת, המשיקה את סדרת הקוסקוס החדשה הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |