
לביבות של מרסנדאת הלביבות האהובות והוותיקות של מרסנד מגישים עם סלט עגבניות חריף, צזיקי וביצת עין. השגנו את המתכון לכל השלישייה כדי לממש את הדודא שלנו אליהן|קפה מרסנד| פורסם03/12/1807:05 ![]() צילום: Yvonne Seidel, קפה מרסנד |
המצרכים :ללביבות:
לצזיקי
לסלט העגבניות החריף:
אופן ההכנה:לביבות: 1מקלפים את תפוחי האדמה ומגררים אותם בפומפייה. 2סוחטים את התפודים המגוררים בעזרת מגבת בד ומעבירים לקערה. 3מוסיפים 2 ביצים, קמח ואת התבלינים, ומערבבים. 4מכינים מהתערובת לביבות שטוחות ומטגנים בשמן עמוק. 5מטגנים ביצת עין ושומרים על החלמון נוזלי. מגישים מעל הלביבות. צזיקי: 1פורסים את המלפפון לקוביות. 2קוצצים את הנענע והשמיר. 3מערבבים את כל המרכיבים ביחד. סלט: 1פורסים את העגבנייה לקוביות. 2קוצצים את הבצל לרצועות דקות. 3פורסים את הפלפל לטבעות. 4קוצצים את הכוסברה ומערבבים את כל המרכיבים ביחד. קפה מרסנד נוסד בשנת 1955 על ידי וולטר וחנה מרסנד בהשראת בתי קפה אירופיים. היום מציע המקום ארוחות בוקר וצהריים, מנות קטנות לצד האלכוהול ומתכונים עם קריצה נוסטלגית בפרשנות עכשווית. לאחרונה נפתחה גלידרייה צמודה לבית הקפה באותה הבעלות, אשר חולקת מרפסת עם בית הקפה. בן יהודה 70 פינת פרישמן, תל אביב. 03-5234318. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |