
המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים את התנור לחום בינוני-נמוך (160 מעלות). מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים אותו. 2שמים במחבת את חמאת הבוטנים, הדבש, החמאה, תמצית הווניל והמלח ומחממים על להבה בינונית כמה דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהחמאה נמסה לגמרי וחמאת הבוטנים והדבש מתרככים. מסירים מהכיריים. מוסיפים למחבת את הגרנולה ואת החמוציות, מערבבים ויוצקים לתבנית. אופים 25 דקות. מוציאים ומצננים רבע שעה. חותכים לריבועים. 3אורזים בקופסה ולוקחים לעבודה (או שומרים בקופסה אטומה עד שבוע, אם מצליחים). ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |