
שקשוקה חצילים ותרדעלי תרד, חציל שרוף ויוגורט כבשים משתלבים לכדי שקשוקה מקורית, צבעונית ועזת טעמים![]() צילום: יחסי ציבור |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1קולים את החציל על להבת הגז (עדיף על רשת), עד שכל צדדיו הופכים קריספיים, אך לא משנים צבעם לאפור. 2חוצים את החציל ומרוקנים את בשרו בעזרת כף. את הקליפה השחורה זורקים. מחממים מחבת עמוקה עם כף שמן הזית. 3מוסיפים את רבעי העגבנייה ומטגנים כדקה-שתיים עד שהם מתרככים מעט. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומאדים כ-30 שניות. 4מוסיפים את בשר החציל, השום, הלימון הכבוש, הפלפל החריף, המלח והפלפל הלבן ומערבבים. 5שוברים את הביצים פנימה תוך שמקפידים להשאיר את החלמון בשלמותו. 6מוסיפים את התרד. מכסים ומנמיכים את האש. מבשלים עד לדרגת העשייה הרצויה. מעבירים לצלחת הגשה ויוצקים מעל כף גדושה של יוגורט כבשים גד. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |