אוכל
אוכל
שונות

טורטייה גוואקמולי עם חזה עוף

רול של טורטייה מקמח מלא במילוי טעים של עוף צלוי וסלט אבוקדו. מפתה וממש לא משמין

|mako אוכל| פורסם19:16
טורטייה גוואקמולי עם חזה עוף (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:4.756reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (2 מנות):

  • 100 גרם חזה עוף

  • 2 כפיות שמן
  • חצי אבוקדו בינוני
  • מעט מיץ לימון
  • עגבנייה
  • בצל סגול קטן
  • חצי פלפל אדום
  • 2-3 גבעולי כוסברה קצוצים
  • מעט צ'ילי
  • מלח ופלפל
  • 2 טורטיות מקמח מלא (ניתן לקנות בסופר)

אופן ההכנה:

1צולים את חזה העוף במחבת עם כפית שמן או ספריי שמן. כשמוכן חותכים לרצועות.

2חותכים את האבוקדו לקוביות ושופכים על הקוביות מיץ לימון.

3חותכים גם את העגבנייה, הבצל והפלפל האדום לקוביות קטנות.

4מערבבים את העגבניות, הפלפל והבצל עם האבוקדו. מוסיפים את הכוסברה ומתבלים בצ'ילי, מלח ופלפל.

5מחממים מעט טורטייה על מחבת יבשה.

6מניחים במרכז הטורטייה מהגוואקמולי ומעליו מסדרים רצועות חזה עוף. מגלגלים את הטורטייה, ומקפלים את הקצה התחתון שהמילוי לא יברח. מכינים באותו אופן גם את הטורטייה השנייה, ונותנים ביס.

נטע בירן היא דיאטנית במועדוןהולמס פלייסגבעתיים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il