
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1צולים את חזה העוף במחבת עם כפית שמן או ספריי שמן. כשמוכן חותכים לרצועות. 2חותכים את האבוקדו לקוביות ושופכים על הקוביות מיץ לימון. 3חותכים גם את העגבנייה, הבצל והפלפל האדום לקוביות קטנות. 4מערבבים את העגבניות, הפלפל והבצל עם האבוקדו. מוסיפים את הכוסברה ומתבלים בצ'ילי, מלח ופלפל. 5מחממים מעט טורטייה על מחבת יבשה. 6מניחים במרכז הטורטייה מהגוואקמולי ומעליו מסדרים רצועות חזה עוף. מגלגלים את הטורטייה, ומקפלים את הקצה התחתון שהמילוי לא יברח. מכינים באותו אופן גם את הטורטייה השנייה, ונותנים ביס. נטע בירן היא דיאטנית במועדוןהולמס פלייסגבעתיים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |