אוכל
אוכל
שונות

תפוחי אדמה מטוגנים עם שמנת חמוצה

בצל ותפוחי אדמה מטוגנים, מוגשים עם שמנת חמוצה ופרוסות סלמון מעושן

|mako אוכל| פורסם20:10
תפוחי אדמה עם שמנת חמוצה וסלמון (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:0.510reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 3 בצלים חתוכים לרצועות
  • 6 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 250 מ"ל שמנת חמוצה
  • חופן עירית קצוצה
  • 3 חתיכות סלמון מעושן

אופן ההכנה:

1מטגנים את הבצל בסיר כ-3 דקות. מוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים כ-10 דקות נוספות, תוך כדי עירבוב מדי פעם. מתבלים עם מלח ופלפל.

2בודקים שתפוחי האדמה הזהיבו מצד אחד והתרככו מצד שני. במידה ולא, מטגנים כ-5 דקות נוספות.

3מערבבים את השמנת החמוצה עם העירית, ואת פיסות הסלמון חותכים ל-3 יחידות כל אחת. מגישים מעל תפוחי האדמה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il