1מערבבים את כל המצרכים של כדורי הגבינה, עד קבלת תערובת אחידה.
2מגלגלים מהתערובת כ-30 עד 35 כדורים בקוטר 2 ס"מ. מגלגלים את הכדורים בקמח, טובלים בביצים הטרופות ומגלגלים בפירורי הפנקו. מטגנים בשמן עמוק עד קבלת גוון זהוב, ומוציאים בעדינות לנייר סופג. חשוב מאוד לא להתעסק עם הכדורים בזמן הטיגון. אם המעטפת תיפצע הגבינה תיזל החוצה, וחבל.
3הרוטב: מערבבים את היוגורט עם השמנת החמוצה. כותשים את שיני השום ומוסיפים.
4חוצים את המלפפונים לאורך, ואז שוב לרבעים. מוציאים את הגרעינים בעזרת סכין (כדי שלא יגירו נוזלים לתוך הרוטב), חותכים את המלפפונים לקוביות קטנטנות ומוסיפים לתערובת היוגורט. ממליחים ומפלפלים.
5מגישים את כדורי הגבינה, בעודם חמימים, עם הרוטב.
>> לעוד מתכונים טעימים, מטוגנים ופשוטים להכנה