
המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1מתחילים בהכשרת הכבדים: מניחים בכלי מתכת את הכבדים על אש נמוכה, עד שהם מגירים את הדם. 2מחממים מחבת עם מעט שמן קנולה, מוסיפים את הבצל ומטגנים. כשהבצל מזהיב, מוסיפים את הכבדים עד שהם משנים צבע. 3מוסיפים את הביצים הקשות ומערבבים עם הבצל והכבדים עד שהם רכים ומדיפי ניחוחות טובים. 4מוציאים בכף מחוררת ומעבירים דרך מכונת בשר (מעדיפים כבד במרקם גס? קצצו אותו בסכין). 5מעבירים לקערה, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |