אוכל
אוכל
שונות

פלאפל ירוק

עשיר בפטרוזיליה ונענע

|גלובס| פורסם12:52
פלאפל (צילום: stock_xchng)
צילום: stock_xchng
Rating:3.360reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 2 כוסות חומוס קטן יבש

  • 1 בצל בינוני קלוף
  • 6-7 שיני שום קלופות
  • 1-2 פלפל ירוק חריף קצוץ דק ללא גרעינים
  • 1/2 1 כוסות עלי נענע ללא גבעולים
  • 1 כוס עלי פטרוזיליה ללא גבעולים
  • מלח דק
  • 3/4 כפית מחוקה אבקת אפייה

אופן ההכנה:

1משרים את החומוס במים ל-12 שעות. 2. טוחנים את הגרגירים במטחנת בשר יחד עם הבצל, השום, הפלפל הירוק החריף והעלים הירוקים. אפשר, ואפילו עדיף, להעביר את המסה שנוצרה פעם נוספת במטחנת הבשר, כדי שהטקסטורה תהיה יותר אחידה. 3. משהים את התערובת הטחונה בכלי מכוסה שעתיים-שלוש בטמפרטורת החדר. 4. מערבבים עם אבקת האפייה והמלח, ומשהים עוד כחצי שעה. 5. קורצים מהתערובת כדורים ומטגנים אותם בשמן עמוק.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il