
אנטרקוט על מצע טנזיית פתיתים אפויים קוסקוס 3 צבעיםנתח בשר עסיסי, מוגש על ערימה נאה של פתיתים צבעוניים בצורת קוסקוס ופירות יבשים|בית הספר הגבוה לקולינריה - בישולים| פורסם29/10/1219:53 ![]() צילום: דן פרץ, בית הספר הגבוה לקולינריה - בישולים |
המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1מתחילים עם טנזיית הפתיתים: מטגנים את הבצל עד להשחמה. מוסיפים את מגוון הפירות היבשים ומטגנים יחד עם הבצל, עד לזיגוג מלא. 2מוסיפים מעט סוכר חום ומקרמלים את הפירות היבשים. מדללים את התערובת עם יין אדום איכותי. מתבלים במלח, בפלפל שחור גרוס ובקינמון על פי הטעם. 3יוצקים את התערובת על גבי הפתיתים או מערבבים עם הפתיתים. 4ממשיכים להכנת האנטרקוט: מחממים שמן זית לחום גבוה מאוד. מטגנים את הסטייק משני הצדדים עד לדרגת ריכוך מדיום-וול. 5ממיסים משקע עם יין אדום ומצמצמים מעט. 6הגשה: מניחים את האנטרקוט על גבי תבשיל טנזיית הפתיתים ויוצקים את היין המצומצם על גבי הסטייק. מתבלים במעט מלח גס ופלפל שחור גרוס. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |