אוכל
אוכל
שונות

לחם ממולא

בשר טחון, פטריות ואינסוף עשבי תיבול עטופים בלחם חם ופריך שרק מחכה לנגיסה שלכם

|גורמה בפיתה| פורסם15:40
לחם ממולא בגבינות (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור
Rating:4.891reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • לחם אחיד

  • קילו בשר טחון (שילוב של כבש, אנטרקוט, סינטה, פילה ושומן כבש)
  • 10 פטריות שמפיניון
  • 5 פטריות פורטבלו
  • 5 שיני שום
  • 1 בצל גדול
  • זר עלי נענע
  • זר עלי כוסברה
  • זר פטרוזיליה
  • זר עלי שמיר
  • זר טרגון
  • זר עירית
  • 7 בצלים ירוקים
  • 3 ענפי תימין
  • 1 פלפל חריף
  • מלח
  • פלפל שחור
  • כמון
  • שמן זית
  • 3 ביצים קשות
  • חופן משמשים ותאנים

אופן ההכנה:

1לקערה גדולה קוצצים נענע, פטרוזיליה, בצל, כוסברה, שמיר, תימין, טרגון, עירית, פלפל חריף, שבעה גבעולים של בצל ירוק, כל הפטריות והשום.

2לקערה מוסיפים את הבשר, שמן זית, מלח, פלפל, וכמון.

3מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומתחילים לטגן את כל התערובת טיגון חלקי.

4מסננים מעט את הנוזלים מתערובת הבשר.

4מרוקנים את פנים הלחם וממלאים אותו בתערובת הבשר המטוגן, הביצים הקשות והפירות היבשים, לאחר מכן סוגרים אותו עם מעט מפנים הלחם שהוצאנו.

5משמנים את מעטפת הלחם ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ-25 דקות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il