אוכל
אוכל
שונות

מג'דרה מהירה

מנה ים תיכונית של עדשים, בורגול ובצל מטוגן. עשר דקות עבודה וזה שלכם

|mako אוכל| פורסם15:16
מג'דרה בורגול - אחרי (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.544reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 3 בצלים חתוכים לפרוסות
  • 2 כוסות עדשים מבושלות קפואות
  • 2 כוסות בורגול מהיר הכנה
  • 1/2 כפית כמון
  • מעט כורכום (לא חובה)
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • שמן זית
  • עדשים מבושלות ומוקפאות

אופן ההכנה:

1במחבת רחבה מטגנים את הבצל (עדיף בשמן זית), הוא צריך להיות שזוף היטב ומעט שרוף. מניחים בצד.

2שמים את העדשים בסיר ומביאים לרתיחה. במים האלו נשתמש גם לבורגול.

3מסננים את העדשים ומשרים את הבורגול עם אותם המים - כוס וחצי מים על כוס בורגול יבש. משרים את הבורגול כ-5 דקות.

4בסיר עם מעט שמן זית (על אש קטנה), מניחים את הבורגול, העדשים והתבלינים מערבבים כ-5 דקות.

5מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים את הבצל המטוגן מעל.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il