אוכל
אוכל
שונות

מאפינס חביתה עם בולגרית ופלפל קלוי

עוד ארוחת ערב של חביתה, גבינה וקצת ירקות הופכת לפינוק מקורי וכיפי בצורת מאפינס אווריריים וטעימים עם גבינה בולגרית, עירית ופלפל קלוי. כמה זמן זה דורש? בדיוק כמו ארוחת הערב הרגילה שלכם

|mako אוכל| פורסם16:17
אתגר האוכל הבריא מאפין (צילום: אסף רונן, mako אוכל)
צילום: אסף רונן, mako אוכל
Rating:4.522reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (1 מנות):

  • ביצה
  • כף עירית קצוצה
  • 30 גרם גבינה בולגרית 5% שומן
  • חצי פלפל אדום קלוי
  • כפית שמן זית

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2טורפים את הביצה ומוסיפים אליה את העירית. מפוררים את הגבינה לתוך התערובת, מוסיפים את רצועות הפלפל האדום ומערבבים.

3משמנים תבנית מאפינס או מיני מאפינס מסיליקון ומוזגים את התערובת. שימו לב שיש למלא את השקע עד כדי שני שליש מגובהו מכיוון שהמאפין תופח מאוד באפייה ויורד מעט לאחר צינון.

4אופים 30 דקות או עד שהמאפין זהוב מאוד, תפוח, ויציב למגע. מוציאים את התבנית ומצננים כחמש דקות לפני שמחלצים את המאפינס מהתבנית.

להכנת פלפלים קלויים: משמנים מעט את קליפת הפלפלים ומניחים בתבנית במרכז התנור כאשר הגריל העליון דולק לחום מקסימלי. צורבים את הפלפלים כ-20 דקות, עד שהקליפה משחירה חלקית והפלפל מתרכך. מוציאים לכלי פלסטיק, סוגרים עם מכסה ומצננים כחצי שעה.

>> רוצים לנסות את אתגר האוכל הבריא? הנה כל המתכונים שצריך ל-10 ימים
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il