
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מטגנים את הבצל הקצוץ, הגזר והשום בסיר עם מעט שמן. מוסיפים את הקינואה ומערבבים. 2מוסיפים 2 כוסות מים , מתבלים במלח ופלפל, מביאים לרתיחה ומכסים. 3מבשלים למשך 20 דקות על אש נמוכה, מכבים את האש ומשאירים כך למשך עוד 10 דקות. 4מעבירים את הקינואה החמה לקערה ומוסיפים זיתים קצוצים, עגבניות ועגבניות מיובשות קצוצות, בזיליקום קצוץ. 5מטגנים את פטריות הפורטובלו במחבת חמה עם מעט שמן זית מספר דקות והוסף לקערה. מוסיפים מלח פלפל לפי הטעם ומגישים חם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |