אוכל
אוכל
שונות

הום פרייז

ברגע שתטעמו מתפוחי האדמה המדהימים האלו, לא תצליחו להפסיק לנשנש. זהירות זה ממכר

|BBB - Burgus Burger Bar| פורסם16:53
פסטיבל תפוחי אדמה - חבל הבשור2 (צילום: לבנת גינזבורג,  יחסי ציבור )
צילום: לבנת גינזבורג, יחסי ציבור
Rating:3.231reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 1 קילוגרם תפוחי אדמה מזן דזירה (האדום), חתוך לקוביות (2X2 סנטימטרים)
  • 1 קילוגרם בטטה חתוכה לקוביות (2X2 סנטימטרים)
  • שמן לטיגון

לרוטב

  • 500 מיליליטר רוטב צ'ילי מתוק
  • 200 גרם חמאה
  • 200 מיליליטר מיץ תפוזים

אופן ההכנה:

1חולטים את תפוחי האדמה והבטטה עד לרמת רכות עדינה (אל דנטה). מטגנים את תפוחי האדמה והבטטה עד להזהבה, מוציאים ומקררים.

2הרוטב: מבשלים יחד את כל המרכיבים ומערבבים עד שנוצר רוטב.

>> עוד מתכונים אמריקאיים מהירים וקלים להכנה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il