אוכל
אוכל
שונות

שקשוקה ביתית עם טחינה ולימון כבוש

הגיע הזמן לאזור אומץ ולשדרג קצת את השקשוקה המוכרת. יוצא פצצה, באחריות

|mako| פורסם09:42
שקשוקה עם לימונים כבושים וטחינה גולמית (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור
Rating:3.575reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (2 מנות):

  • פלפל אדום אחד

  • בצל סגול אחד
  • כפית כמון
  • 2 כפות טחינה גולמית
  • שמן זית
  • מלח
  • 2 שיני שום פרוסות
  • פלפל שחור
  • 2 עגבניות אדומות בשלות
  • 2 כפיות רסק עגבניות
  • כוסברה
  • לימון כבוש אחד

אופן ההכנה:

1חותכים את הפלפל והבצל לרצועות ומטגנים.

2מוסיפים את השום ומטגנים 2 דקות נוספות.

3מוסיפים את הרסק והכמון תוך כדי ערבוב.

4חותכים את הלימון כבוש לפלחים ומוסיפים למחבת.

5מוסיפים את הטחינה ומגבירים את האש לדקה.

6חותכים את העגבניות לקוביות ומבשלים על אש נמוכה. ממליחים ומפלפלים.

7במידה ורוצים את הביצים לבנות וקשות ניתן לכסות את המחבת. מפזרים כוסברה בנדיבות ומגישים.

>> הייתם מאמינים שיש אנשים שפוחדים משקשוקות פחד מוות?

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il