
המצרכים (15 מנות):ללביבות:
לטיגון:
להגשה:
אופן ההכנה:1חולטים אפונה 4-3 דקות במי מלח רותחים, עד שהופכת לרכה. מעבירים למסננת ומצננים כ-5 דקות עד שהופכת לחמימה. 2מעבירים את האפונה החלוטה למעבד מזון, מוסיפים את שאר החומרים ומערבלים לתערובת חלקה ואחידה. 3מטגנים לביבה קטנטנה כדי לבדוק תיבול, טועמים ומתקנים במידת הצורך. 4מחממים מחבת טפלון בינונית על להבה בינונית עם שמן קנולה בגובה 1/2 ס"מ. בעזרת כף יוצקים לביבות לשמן ומטגנים 4-3 דקות, עד להזהבה. הופכים צד ומטגנים עוד כ-2 דקות. מעבירים לנייר סופג. חוזרים על הפעולה עם שאר התערובת. 5שומרים בכלי אטום במקרר עד 3 ימים. מומלץ לחמם מעט לפני ההגשה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |