
פרנץ' טוסט עם דובדבנים ושמנת עזיםמנה מפנקת ועשירה![]() יח``צ: יחסי ציבור |
המצרכים :
אופן ההכנה:1טורפים בקערה את הביצים והחלב. בעזרת סכין חדה אוספים את הגרגרים ממקל הווניל ומוסיפים לתערובת. 2. מחממים את החמאה במחבת טפלון. 3. טובלים את פרוסות החלה בתערובת החלב ומטגנים משני הצדדים. מעבירים לצלחת הגשה. 4. מפזרים מעל את הדובדבנים והשקדים ויוצקים שמנת עזים וסילאן. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |