
שעועית ירוקה ברוטב עגבניותכולם מכינים שעועית ירוקה ברוטב אדום, אבל לא כולם מכינים את זה כל כך טעים. אחרי שטעמנו את זו של מסעדת הום-מייד הבנו שיש כאן משהו מיוחד, ומיד ביקשנו את המתכון - פשוט פשוט, אבל מנצח|הומייד - משלוחים של ארוחות צהריים לילדים| פורסם21/04/1314:11 ![]() צילום: MariaKovaleva, ShutterStock |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מטגנים את הבצל בשמן זית עד שהוא הופך לשקוף. 2מוסיפים את השום הקצוץ, העגבניות, רסק העגבניות והתבלינים. 3מוסיפים מעט מים, מביאים לרתיחה, מכסים חלקית וממשיכים לבשל על להבה נמוכה במשך שעה, עם ערבוב מדי פעם. 4אחרי שעה מוסיפים את השעועית הירוקה לסיר וממשיכים לבשל כחצי שעה נוספת. 5מתקנים תיבול במידת הצורך ומגישים. * תודה ל-home madeעל המתכון. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |