אוכל
אוכל
שונות

פנקייק

מתכון מפנק לחביתיות רכות, אווריריות וחמאתיות שאפשר לאכול עם מייפל, שוקולד מומס או סלט פירות מרענן

|קפה "הקוקייה", קיבוץ דפנה| פורסם12:45
פנקייק - אביבה אברבוך
Rating:3.264reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (50 מנות):

  • 1 ליטר חלב + 1 כוס חלב

  • 450 גרם חמאה חתוכה לקוביות
  • 12 ביצים שלמות מעורבבות
  • 6 כוסות קמח
  • 1/2 כוס סוכר
  • 6 חבילות אבקת אפייה
  • 3/4 כפית מלח

אופן ההכנה:

1ממיסים חמאה 4 דקות במיקרו ומערבבים עם החלב.

2מערבבים את הביצים הטרופות לתוך החלב והחמאה המומסת.

3מערבבים יחד את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח.

4מוסיפים לתערובת היבשה את התערובת הרטובה ומערבבים יחד לבלילה אחידה.

5בעזרת מצקת שופכים כל פעם מעט מהבלילה למחבת חמה, ומטגנים משני הצדדים.

6מוציאים לצלחת ומגישים עם אבקת סוכר, רוטב מייפל, ריבה, שוקולד מומס או/ו סלט פירות העונה.

* ניתן לשמור את הבלילה במקרר ליומיים.

הכנתם את המתכון לפנקייק? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il