מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
שונות

שקשוקה ירושלמית

שקשוקה מעט חריפה עם ביצים מקושקשות ותוספת היסטרית של גבינה בולגרית

|מאסטר שף| פורסם09:50
שקשוקה דיזי במחבת (צילום: mako)

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (2 מנות):

אופן ההכנה:

1מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את הבצל.

2מוסיפים את העגבניות והפלפל חריף, ממליחים ומפלפלים ומניחים להתבשל 15 דקות.

3מקשקשים את הביצים כמו לחביתה, ויוצקים מעל. מבשלים עוד 3 דקות.

4מפזרים גבינה בולגרית ומגישים עם לחם.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il