
סמבוסקבצק פריך וטעים להפליא במילוי מלוח של גבינה בולגרית וניחוחות של זעתר![]() |
המצרכים (20 מנות):
למילוי
כלים
אופן ההכנה:1מכניסים לבלנדר את כל מרכיבי הבצק ולשים כ-10 דקות על מהירות בינונית. 2מתפיחים פעם ראשונה כשעתיים. מוציאים אויר, מכינים כדורים של 100 גרם כל אחד ומתפיחים כ40- דקות נוספות. מרדדים את הכדור לאליפסה. 3להכנת המילוי: מפוררים בעקרה את הבולגרית, קוצצים פנימה זעתר טרי, בצל יבש ופלפל ירוק חריף. 4בעזרת כף מעבירים כמות נדיבה של מילוי למרכז אליפסת הבצק. 5 .מקפלים צד אחד על הצד השני ולוחצים את הקצוות יחד. 6מחממים מחבת על חום בינוני גבוה ומטגנים משני הצדדים עם שמן זית. 7פורסים על גבי קרש החיתוך ומפזרים קצת מלח. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |