אוכל
אוכל
שונות

סמבוסק

בצק פריך וטעים להפליא במילוי מלוח של גבינה בולגרית וניחוחות של זעתר

|מבשלים ביחד| פורסם12:40
סמבוסק
Rating:4.555reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (20 מנות):

  • 700 גרם קמח ללחם (5 כוסות)

  • 70 גרם דורום דק (חצי כוס)
  • כף שמן זית
  • 8 גרם שמרים טריים (כף)
  • 1 כף מלח
  • 50 גרם סוכר (רבע כוס)
  • ½ ליטר מים

למילוי

  • גבינה בולגרית

  • זעתר טרי
  • בצל יבש
  • שמן זית

כלים

  • מיקסר

  • מחבת טפלון
  • מלקחיים
  • פלטה
  • קרש חיתוך
  • סכיני שף
  • מערוך
  • כפות
  • סכין לחם

אופן ההכנה:

1מכניסים לבלנדר את כל מרכיבי הבצק ולשים כ-10 דקות על מהירות בינונית.

2מתפיחים פעם ראשונה כשעתיים. מוציאים אויר, מכינים כדורים של 100 גרם כל אחד ומתפיחים כ40- דקות נוספות. מרדדים את הכדור לאליפסה.

3להכנת המילוי: מפוררים בעקרה את הבולגרית, קוצצים פנימה זעתר טרי, בצל יבש ופלפל ירוק חריף.

4בעזרת כף מעבירים כמות נדיבה של מילוי למרכז אליפסת הבצק.

5 .מקפלים צד אחד על הצד השני ולוחצים את הקצוות יחד.

6מחממים מחבת על חום בינוני גבוה ומטגנים משני הצדדים עם שמן זית.

7פורסים על גבי קרש החיתוך ומפזרים קצת מלח.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il