אוכל
אוכל
שונות

קינואה עם אפונה עדינה ונענע

תבשיל בריאות צמחוני ומעודן בתוספת עשבי תיבול

|פרי הגליל| פורסם09:23
קינואה עם אפונה עדינה ונענע (צילום: msheldrake, Istock)
צילום: msheldrake, Istock
Rating:4.48reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (8 מנות):

  • 2 כוסות אפונה עדינה קפואה- לשטוף במים רותחים

  • 2 כוסות קינואה
  • 2 כפיות אבקת מרק עוף
  • 1/4 כוס שמן זית
  • ¾ כוס בצל קצוץ דק
  • ½ כפית מלח
  • 2 עלי דפנה
  • ½ כוס נענע קצוצה
  • ½ כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 4 כוסות מים רותחים
  • 1/2 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

1בתוך סיר מחממים את השמן ומוסיפים את הבצל. מאדים מעט ומוסיפים את הקינואה. מאדים מספר דקות נוספות. 2. מוסיפים מלח, פלפל ואבקת מרק. 3. מוסיפים את המים הרותחים ועלי הדפנה, מערבבים ומביאים לכדי רתיחה. מכסים וממשיכים לבשל על להבה נמוכה במשך 10 דקות. 4. מכבים את הלהבה ומשאירים מכוסה במשך 15 דקות נוספות. 5. פותחים את הסיר ומוסיפים את האפונה, הפטרוזיליה והנענע. מערבבים בעדינות בעזרת מזלג ומגישים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il