אוכל
אוכל
שונות

פופקורן כרובית

הייתם מאמינים שאפשר לנשנש כרובית גם כחטיף? פרחי כרובית, סויה, קצת תבלינים והופ לתנור. מנה כיפית, בריאה וטעימה שלא ברור איך לא המציאו קודם

|האתר של פאולין שובל| פורסם07:25
פופ קורן כרובית (צילום: פאולין שובל, האתר של פאולין שובל)
צילום: פאולין שובל, האתר של פאולין שובל
Rating:4.9136reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • כרובית, חתוכה לפרחים קטנים
  • 3 כפות שמן זית
  • 1/4 כוס רוטב סויה מופחת מלח
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1מחממים את התנור לחום של 210 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.

2בקערה, משמנים את הכרובית בקצת שמן זית. מתבלים במלח ופלפל ובסויה.

3אופים במשך 25 עד 30 דקות תוך כדי ערבוב לעתים קרובות, עד להזהבה.

* אפשר להגיש עם עשבי תיבול או טבסקו.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il