
חביתה יפנית מאודהכשנחשפנו לטרנד החביתה היפנית המאודה הוצפנו מצד אחד ברתיעה ומצד שני בסקרנות. היינו חייבים להכין, וגילינו אומלט די מגניב, משהו בין טופו רך, פודינג וחביתה לא רעה בכלל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1 ממלאים מים בגובה של רבע הסיר ומרתיחים. 2 שוברים את הביצים לקערה וכשהמים רותחים, מוסיפים חצי כוס מהם לביצים, טורפים היטב ומקפים את הקצף. 3 מניחים על גבי רשת או קערה הפוכה (אפשר גם להשתמש בסיר אידוי ייעודי) את קערת הביצים, מכסים את הסיר ומשאירים לבישול 7-10 דקות עד להתייצבות החביתה. 4 מזלפים סויה, שמן שומשום, מפזרים בצל ירוק, פורסים ואוכלים. לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה
חביתה יפנית מאודה | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
בתיאבון!
|