
חביתה יפנית מאודהכשנחשפנו לטרנד החביתה היפנית המאודה הוצפנו מצד אחד ברתיעה ומצד שני בסקרנות. היינו חייבים להכין, וגילינו אומלט די מגניב, משהו בין טופו רך, פודינג וחביתה לא רעה בכלל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1ממלאים מים בגובה של רבע הסיר ומרתיחים. 2שוברים את הביצים לקערה וכשהמים רותחים, מוסיפים חצי כוס מהם לביצים, טורפים היטב ומקפים את הקצף. 3מניחים על גבי רשת או קערה הפוכה (אפשר גם להשתמש בסיר אידוי ייעודי) את קערת הביצים, מכסים את הסיר ומשאירים לבישול 7-10 דקות עד להתייצבות החביתה. 4מזלפים סויה, שמן שומשום, מפזרים בצל ירוק, פורסים ואוכלים. לעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה חביתה יפנית מאודה|צילום: יעל קצב, mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |