
שוקי עוף עם פול וארטישוק ירושלמיתבשיל מעולה שקל לגוון: פשוט תוסיפו את מה שיש לכם במקרר![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המתכון הזה מאוד פתוח לשינויים: את הארטישוק הירושלמי אפשר להחליף בתפוחי אדמה. את הפול אפשר להחליף בחומוס או בכל קטניה אחרת. אם יש לכם בשלוף, עשבי תיבול מאוד יתאימו לתבשיל הזה. המצרכים :
אופן ההכנה:1מטגנים בסיר את הבצל כ-3 דקות. מוסיפים את שוקי העוף להזהבה כ-5 דקות. 2מוסיפים את השום, הארטישוק הירושלמי, הדלעת והפול, מתבלים ומוסיפים את הבצל ירוק. 3יוצקים כוס מים חמים ומביאים לרתיחה. מורידים את האש למינימום ומבשלים כ-40 דקות. * מגישים ליד אורז לבן. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |